Alla inlägg den 22 maj 2014

Av Lena - 22 maj 2014 08:45

Som jag skrev så åkte min man till Bangkok alldelens själv. Jag kände att jag orka bara inte igen då jag ska dit en sväng innan jag åker till Sverige.

När han är borta då passar jag på att äta precis vad jag vill utan att tänka på honom om han äter det eller inte, så som OST.   


Stekt pepparkorv med ost och majonäs på, lite BBQ sås till. En typisk snabbmat när man inte orkar görna något mer avanserat.

   

En frukost omelettfrukost med champinjoner och massor med smält smör. Orkade inte allt så det blev rester till lunch

 

Såg en som gjort broccolimos och tyckte det såg himla gott ut så jag gjorde det oxå, men min blev mer puré då jag nog hade i lite förmycket smör, om man nu kan ha för mycket smör med LCHF. Ångade i alla fall broccolin, mixa med mixerstav tillsammans med smör och lite grädde, krydda med salt och peppar. Till det har jag mina baconchips. SÅÅÅÅÅÅ himla gott

 

Mats gillar inte shiitakesvamp men det gör jag så bacon, shiitake och stekt ägg till frukost, mums

 

Blev ju ganska mycket stekt bacon så till det har jag stekt ägg och så har jag stekt aubergin, broccoli, svamp och sedan hält på grädde och kryddat med salt, peppar och lite worcestershiresås. Blev både lunch och middag då jag inte orkade allt.


Det kan se ut som om jag har jätte portioner men jag / vi äter alltid i en djuptallrik. 


Presentation


Jag bor i Malaysia. Maten här är mycket söt och serveras med väldigt mycket ris. Här ska jag berätta hur jag ska ta mig ner till 2 siffrig vikt och även andra vardagliga saker. På viktresan har jag min man med mig.

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Fråga mig

1 besvarad fråga

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards