Direktlänk till inlägg 30 mars 2014
Man tager vad man haver sa Cajsa Warg, tror i alla fall att hon sa det, vilket fall så är uttrycket på det viset.
Den här gången är det fiskbullar. Har ingen aning om hur mycket då det inte ens står på paketet. Vi köper dom färska och sedan fryser vi in dom, finns stora och små.
Jag älskar fiskbullar i kaviarsås (Kalles kaviar) och potatis men nu blir det varken Kalles kaviar eller potatis men det vart i alla fall jätte gott tycker vi.
Vi tog i alla fall 2 pkt fiskbullar, kanske är som en stor burk i Sverige. (halveras)
1 ganska liten Röd lök (hackas)
3 klyftor Vitlök (hackas)
5 cm Ingefära (strimmlas)
2 knippen Pac Choy (hackas i ganska stora bitar, dom sjunker ihop=
1 st Tomat (skärs i ganska stora mumsbitar)
Stekt bacon ungefär lika mycket som i ett svenskt paket (hackas)
Grädde så det täckte allt
Kryddat med salt och peppar
Stekte bacon, lök, vitlök och ingefäran
Tillsätt fiskbullarna, tomater och pac choy, rör runt
Häll på grädden och låt koka ihop lite ev tillsätt mer curry eller andra kryddor.
Den här hösten 2014, fick vi besök av husets ägare i Malaysia. Vi anade att dom vill ha tillbaka sitt hus nu när dom flyttat tillbaka till Malaysia. Han fråga hur länge vi tänkt bo där och jag sa så länge som möjligt. Vi har bott i huset sedan det va...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 |
5 | 6 | 7 |
8 |
9 | |||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 | 15 |
16 | |||
17 | 18 |
19 | 20 |
21 |
22 |
23 | |||
24 | 25 |
26 | 27 |
28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|