Direktlänk till inlägg 27 juni 2014
Hittade ett recept på kesobröd på 56kilos hemsida. Återkommer med länk då inget sånt verka fungera på paddan. *morrar*
Då jag är gift med en man som har ostfobi så kan jag ju inte göra med keso i och för den delen så har jag inte hittat någon keso här, än.
Här kommer receptet på mitt yoghurtbröd som blev godkänt av min man ;)
3 ägg
125 g yoghurt, typ turkisk yoghurt
5 msk kokosmjöl
1 msk fiberhusk
1 msk chiafrön
ca 2 msk solroskärnor, kan varit lite mer
1 msk bakpulver
2 msk kokosolja, jag har inget annat kokosfett att välja på. Original kan man ha deodoriserat smällt kokosfett eller utesluta det helt.
1 nypa salt
Blanda alla torra ingredienser, knäck i äggen, kokosoljan sedan ställde jag bunken på vågen för att mäta upp 125 g yoghurt.
Blanda sedan allt väl, låt stå och svälla lite. Jag klappade ut degen i min långpanna som är 35x25 liten ;) gjorde lite skåror men dom försvann under gräddningen.
Värm ugnen till 200 grader. Grädda brödet i mitten i 20 minuter. Jag använder varmluftsugn.
Den här hösten 2014, fick vi besök av husets ägare i Malaysia. Vi anade att dom vill ha tillbaka sitt hus nu när dom flyttat tillbaka till Malaysia. Han fråga hur länge vi tänkt bo där och jag sa så länge som möjligt. Vi har bott i huset sedan det va...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 | |||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 | 28 |
29 |
|||
30 | |||||||||
|