Direktlänk till inlägg 6 april 2014
Många av våra maträtter innehåller i princip samma, skillnaden är nog vad för grönsaker vi har hemma och om det blir med fläsk, korv, fisk eller kyckling.
Det är ju så himla enkelt att bara slänga allt i en wok och krydda och sedan lite grädde på det. Smakar ju faktiskt inte helt lika dant även om dom ser lika ut-
I den här gräddiga grytan så har vi då grönsaker och thuringerkorv. Det är en tysk örtkryddad korv. Skiva den och steker tillsammans med grönsakerna. Peppra och salta bara då korven är kryddig. Grönsaker, Broccoli, zucchini, morot, lök och tomater.
Den här har vi oxå korv men pepparkorv, påminner om pepparjulkorven i Sverige. Den här gången är det kryddat med curry och självklart grädde. Grönsaker den här gången är broccoli, äggplanta, vitlök, tomater-
Det här är en frukost som vi ätit. Fläsk, som vi har saltat och marinerat innan, gul zuccini, krydda lite och sedan en liten skvätt grädde. Gurka till oxå.
Den här hösten 2014, fick vi besök av husets ägare i Malaysia. Vi anade att dom vill ha tillbaka sitt hus nu när dom flyttat tillbaka till Malaysia. Han fråga hur länge vi tänkt bo där och jag sa så länge som möjligt. Vi har bott i huset sedan det va...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 |
5 |
6 | ||||
7 | 8 | 9 |
10 |
11 |
12 | 13 | |||
14 | 15 |
16 | 17 |
18 | 19 |
20 | |||
21 |
22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
27 | |||
28 |
29 |
30 | |||||||
|