Direktlänk till inlägg 7 april 2014
Vi har inte hittat något rimmat fläsk här. Det finns säkert på några specialbutiker men dom har i alla fall fläsk och vi köpte en hel del nu sist och la det i en marinad av salt, mörk soja och rökvatten, inköpt i Sverige, sedan så fick den ligga i kylen och dra.
Dagen efter så sköljdes dom av först och sedan skivade vi allt och stekte det för att sedan lägga in dom i portionspåsar á 200g. Blev 10 påsar.
När Mats stod och stekte så ser han att vissa fläskbitar har håret kvar så jag blev satt i arbete att raka svålen efter stekning.
Hade han inte lagt svålen nedåt då han skar så hade han upptäckt det tidigare. Nu hädanefter blir det till att kolla så dom är riktigt avhårade.
Rakning av fläsksvålar
Den här hösten 2014, fick vi besök av husets ägare i Malaysia. Vi anade att dom vill ha tillbaka sitt hus nu när dom flyttat tillbaka till Malaysia. Han fråga hur länge vi tänkt bo där och jag sa så länge som möjligt. Vi har bott i huset sedan det va...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 |
5 |
6 | ||||
7 | 8 | 9 |
10 |
11 |
12 | 13 | |||
14 | 15 |
16 | 17 |
18 | 19 |
20 | |||
21 |
22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
27 | |||
28 |
29 |
30 | |||||||
|