Direktlänk till inlägg 9 mars 2014
Det har varit helg och Mats är ledig. Jag va ju ute och jagade kokos i veckan här och hittade några paket på Foodland som ligger på Soi 7 i närheten av Nana BTS stationen.
Där verka det finnas ett bageri så det kanske är därför det finns kokosflingor. Köpte allt som dom hade. Fingorna är väldigt små.
Under baking soda finns små påsar och i en av dom är det kokosflingor.
Vi har hittat cocosolja på Big C, fanns 2 olika, vi tog den som var billigast men dyrare än den som vi köper hemma i Malaysia.
Det var inte lätt att försöka sig på det här med Bounty. Som jag skrev tidigare så har vi ingen kastrull så vi kan inte ånga chokladen så vi provade i micron men det funkade inte så vi tog helt enkelt riskokaren. Nu har vi ingen pensel heller så vi försökte med att doppa men alltså det funkade inte så där jätte bra. Inget bildbevis på dom otroligt fula bountyna finns det, men dom var i alla fall ätbara.
Är man som oss icke risätare men har en riskokare så kan man göra annat med den, om man då inte vill slänga den eller ge bort den. Vi har alltså då kokat ägg och smält choklad.
Innan jag kokade äggen så måste jag ju googla på om någon annan gjort samma sak men på svenska sidor var det mest om äggkokare men på engelska sidorna hitta jag det här, han både koka ägg och lagade en masala. Det senare ska vi prova oxå men någon annan gång. Masalkryddor hittar vi hemma och riskokare har vi oxå.
Den här hösten 2014, fick vi besök av husets ägare i Malaysia. Vi anade att dom vill ha tillbaka sitt hus nu när dom flyttat tillbaka till Malaysia. Han fråga hur länge vi tänkt bo där och jag sa så länge som möjligt. Vi har bott i huset sedan det va...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 |
5 | 6 | 7 |
8 |
9 | |||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 | 15 |
16 | |||
17 | 18 |
19 | 20 |
21 |
22 |
23 | |||
24 | 25 |
26 | 27 |
28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|